LEGO 41908 extra DOTS - serie 1

49 kr

Barn och alla som gillar pyssel lär älska det coola setet LEGO® DOTS (41908) Extra DOTS – serie 1! Dessa extra plattor är utformade för att fungera med alla andra LEGO DOTS set och ger barn chansen att utöka sina mönster på nya roliga sätt och ändra dem efter kläder, humör eller inredning.Extra kreativitet i en påseDen fantastiska lilla påsen innehåller 109 färgglada plattor, inklusive 20 genomskinligt blå glitterplattor och 10 speciella dekorationsplattor, så att barn kan dekorera sina egna smycken eller inredningsprylar, få fantasin att flöda eller ha roligt när de uttrycker sig själva precis hur de vill.Mer pysselprylar för ännu mer skojDet roliga med detta lilla paket är att barn får chansen att vara ännu mer fantasifulla när de dekorerar sina LEGO® DOTS prylar precis hur de vill – för att matcha humör, dela med sina vänner och visa upp sina unika mönster. Detta set är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent eller som tilläggsköp till något av de andra DOTS seten.

  • Utveckla ditt barns kärlek till gör-det-själv-set med denna påse med plattor, som innehåller 79 plattor i 4 färger, 20 genomskinligt blå glitterplattor och 10 av 16 möjliga dekorationsplattor (vad som finns i påsen är en överraskning!).
  • Kreativitet att visa upp! Barn kan utveckla sin känsla för design och uttrycka sina egna färdigheter när de dekorerar med dessa fantastiska plattor, oavsett om de följer mönstren i de olika LEGO® DOTS seten eller hittar på egna idéer.
  • Det färgglada setet (41908) Extra DOTS – serie 1 är perfekt för att skapa nya mönster med de olika DOTS seten eller med andra LEGO® set som en del av kreativa pyssellekar.
  • Alla som gillar gör-det-själv-projekt eller pyssel kommer att älska setet Extra DOTS – serie 1 (41908) att använda tillsammans med de andra set de har. De nya färgerna och dekorerade plattorna är en rolig present till pojkar och flickor från 6 år.
  • Litet och lättburet. Denna söta, kreativa påse är perfekt för unga designers som vill lägga tillnya plattor till sina skapelser och sedan visa sina nya mönster på sina armband eller inredningsprylar.
  • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker hjälper till att förbättra barns självständiga lekfärdigheter, plus att de får uppleva glädjen i att skapa något helt eget.
  • Öppna påsen och låt skapandet börja. Med massor av nya färger och söta dekorationsplattor kan denna påse leda till mängder av extra kreativt skoj. Barn kan använda plattorna tillsammans med något av de andra DOTS dekorations- eller smyckesseten!
  • Ge barn coolt pyssel med LEGO® DOTS seten. Detta roliga tillägg till de andra DOTS seten ger fri designinspiration som hjälper till att utveckla barns kreativitet och självförtroende.
  • LEGO® plattor uppfyller de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
  • Vi tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker LEGO® plattor för att säkerställa att varje barns byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.