LEGO® DOTS Extra DOTS – serie 2 41916

49 kr

Barn och alla som gillar pyssel kommer att älska det coola setet LEGO® DOTS (41916) Extra DOTS – serie 2! Dessa extra plattor är utformade för att fungera med alla olika LEGO DOTS set och ger barn chansen att utöka sina mönster på nya roliga sätt och ändra dem efter klädsel, humör eller inredning.

Extra kreativitet i en påse
Detta fantastiska set innehåller 109 färgglada plattor, inklusive 20 skimrande glitterplattor och 10 av 16 möjliga specialdekorerade plattor – så det blir en överraskning att se vad som finns i påsen! Med detta set kan barn dekorera sina vänskapsarmband eller inredningsprylar och utveckla sina fantasifulla färdigheter.

Gör skapande och pyssel ännu roligare
Det roliga med detta lilla set är att barn får chansen att vara ännu mer kreativa när de dekorerar sina LEGO DOTS leksaker, för att matcha med sina vänner och visa upp sina egna unika mönster. Detta set är perfekt som liten julklapp, rolig extra födelsedagspresent eller som tilläggsköp till något av de andra DOTS seten.

  • Utveckla ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-set med denna påse med 79 plattor i 4 färger, 20 skimrande glitterplattor och 10 av 16 möjliga dekorerade emojiplattor – exakt vad som finns i påsen är en överraskning!
  • Fantasi att visa upp! Barn kan utveckla sin känsla för design och uttrycka sig när de dekorerar med dessa fantastiska plattor, oavsett om de följer mönstren från de olika LEGO® DOTS leksakerna eller hittar på egna idéer.
  • De färgglada plattorna i (41916) Extra DOTS – serie 2 är perfekta för att skapa nya mönster med olika DOTS leksaker eller med andra LEGO® set som roligt och enkelt pyssel för barn.
  • Alla som gillar pyssel eller skapande kommer att älska att använda Extra DOTS – serie 2 (41916) tillsammans med set de redan har. De nya färgerna och dekorerade plattorna är en rolig present till pojkar och flickor från 6 år.
  • Denna söta leksakspåse är liten, helt portabel och perfekt för unga designer som vill lägga till nya delar till sina skapelser och sedan visa upp nya mönster på sina armband eller inredningsprylar.
  • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker hjälper till att förbättra barns fantasifulla lekfärdigheter och låter dem uppleva glädjen i att skapa något nytt på egen hand.
  • Öppna påsen och låt kreativiteten sprudla! Med massor av nya färger och söta dekorerade plattor kan detta set leda till massor av extra roliga pysselprojekt när barn använder plattorna tillsammans med något av de andra DOTS seten.
  • Ge barn coola projekt att skapa med LEGO® DOTS seten. Detta roliga tillägg till armbands- och inredningsseten ger fri designinspiration som hjälper till att utveckla barns kreativitet och självförtroende.
  • LEGO® byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
  • LEGO® klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.