LEGO® DOTS 41921 DOTS dekorationsplattor Serie 3

49 kr

LEGO® DOTS 41921 DOTS dekorationsplattor - Paketet innehåller 10 överraskningsbrickor att samla in och kombinera med andra set

Barn och alla som gillar konst och pyssel kommer att älska denna påse med Extra DOTS – serie 3 (41921) med tema superhemligt! Dessa extraplattor är gjorda för att fungera med alla LEGO® DOTS set och ger barn chansen att utöka sina mönster på nya sätt och ändra dem efter klädsel, humör eller inredning.

Extra kreativitet i en påse
Denna påse innehåller 107 färgglada plattor, inklusive stjärn- och diamantformade plattor med 3D-effekt, plus 10 speciella superhemliga plattor från 16 möjliga mönster. Det gör att barn kan dekorera sina armband eller inredningsprylar hur de vill för att utveckla sina kreativa färdigheter.

Gör skapande och pyssel ännu roligare
Det roliga med denna lilla påse är att barn får chansen att vara ännu mer fantasifulla när de dekorerar sina LEGO DOTS set och att mixa och matcha med sina vänner och visa upp egna unika mönster. Påsen blir en rolig belöning eller vardagsgåva till kreativa barn, eller en extra överraskning tillsammans med andra DOTS set.

  • Boosta barns passion för smyckestillverkning och kreativitet med coola LEGO® DOTS Extra DOTS – Serie 3 (41921) och inspirera den att uttrycka sig. Vad som finns i påsen är en del av överraskningen!
  • Uppmuntra ett barns kreativa designfärdigheter med 81 samlarplattor i 4 färger, 16 stjärn- och diamantformade plattor med 3D-effekt och 10 hemligt dekorerade plattor.
  • Plattorna passar utmärkt för att dekorera allt från armband till inredningsprylar. Barn kan använda plattorna med andra DOTS set eller LEGO® set för att designa dem hur de vill.
  • Alla pysselfantaster kommer att älska Extra DOTS – Serie 3 (41921). De nya färgerna och dekorerade plattorna blir en rolig överraskning eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
  • Ge barn tilltalande pyssel att skapa och använda med LEGO® DOTS seten. Denna påse med färgade och dekorerade plattor kommer att utveckla barns kreativa självförtroende samtidigt som de har roligt.
  • LEGO® DOTS seten erbjuder fri kreativitet och uppmuntrar barn att uttrycka sig genom att skapa och designa smycken eller inredningsprylar, så att en ny grupp barn får uppleva glädjen i LEGO lek.
  • LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.