Glow Stick Armband 15-pack

29 kr

Glow sticks 15-pack är det ultimata tillbehöret för att lysa upp alla typer av fester, evenemang och aktiviteter. Dessa ljusstavar är perfekta för att skapa en rolig och festlig stämning på födelsedagar, konserter, nattvandringar, campingturer eller bara för att njuta av en kväll med vänner och familj.

Denna förpackning innehåller 15 stycken glow sticks i en mängd olika färger, vilket ger dig möjlighet att skapa en färgglad och levande atmosfär som passar alla åldrar och smaker. För att aktivera glow sticken, böj den försiktigt tills du hör ett knäpp och skaka sedan för att få ljuset att sprida sig jämnt. När de är aktiverade kommer dessa glow sticks att lysa i upp till 8-12 timmar, vilket ger dig gott om tid att njuta av festen.

Glow sticks 15-pack är säkra att använda och tillverkade av icke-giftiga material, vilket gör dem lämpliga för både barn och vuxna. De är också vattentäta och kan användas utomhus, så du kan ta med dem på dina äventyr utan att oroa dig för att de ska sluta fungera.

1 st Förpackning med 15 st