Pirat Svartskägg Maskeraddräkt

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Edward Teach, populärt känd som "Blackbeard" (eftersom han hade, tro det eller inte, ett svart skägg), har en mystisk bakgrund. Vi är fortfarande inte helt säkra på när eller var han föddes, och inte ens hans riktiga namn för den delen. Vad vi vet är att Blackbeard år 1716 hade kommit över sin egen sloop och entusiastiskt samlat saker som skatt, torrvaror och, kanske minst förvånande för en legendarisk pirat, sprit i hela Västindien.

På höjden av sin ökända karriär var Blackbeard's flaggskepp, drottning Anne's Revenge , utrustad med 40 kanoner och kapabel att ta till och med de bästa beväpnade handels- och marinfartygen i havet. En imponerande figur, Blackbeard förlitade sig på skrämmande för att fördjupa rädsla hos sina fiender - han var känd för att kämpa med upplysta säkringar som sticker ut under hatten. Hjärtligt nog finns det inget som visar att vår antihjälte någonsin har mördat sina fångar, men ändå är det inte ett bra sätt att få vänner att stjäla allt som inte är spikat.

Löjtnant Robert Maynard avsåg att ångra Blackbeard 1718. Han hamnade framgångsrikt piratkopiera, bara besegrade honom efter att ha förlorat en tredjedel av sina män i en enda kanonbarrage. I döden uppfyllde Blackbeard sitt skrämmande rykte, efter att ha skjutits fem gånger och slitsat cirka 20 innan han gick under. Endast hans huvud hölls, med hans skalle som senare hade förvandlats till en kalk.

Hylla denna brutala raider med vår detaljerade Blackbeard Costume. Hans kappa, bälte, hatt och jabot är grunden för marauderens signaturutseende och ingår alla här. Allt du behöver är ett svärd, en flaska rom, byxor, stövlar och en hänsyn till mänskligt liv och du är redo att starta din egen legend!

Finns i storlek Medium 40/42, Large 42/44

Artiklar som ingår Piratrock, Jabot, Bälte, Hatt


  • 100% polyester interlock stickat och trikot tyg och polyuretan faux läder
  • Manschetter, krage, lapels & fickflikar av grå färg är faux läder
  • Manschetter och fickflikar har metallic silver flätning kantning
  • 4 silverfärgade metallfiligran-knappar på varje bredt lapp
  • Jabot är svart tricot, fäst med kardborrband
  • Svart faux läderbälte har ett antik-silvertonat gjutet plastspänne med skalledesign
  • Bältet fästs med tygband
  • Polyfoam mössa har glänsande svart plastskalle framtill

Förpackningen innehåller: En grå piratkappa med fuskfickor, en svart pirathatt med dödskallemotiv, en svart halsduk och ett bälte med ett silverfärgat spänne.


pirat, svartskägg, blackbeard, pirate, sjörövare, peterpan