Olympisk gudinna Maskeraddräkt399 kr

299 kr

Kommer du ihåg när allt handlade om gudinnor? Liksom allt ... det fanns "gudinna" yoga och dansklasser, Topp 40 låtar med referenser om att vara en gudinna, "Hitta din inre gudinna" självhjälpsböcker, gudinnemeditationer, gudinneljus (med din favorit typ gudinna, naturligtvis) , "Omfamna din inre gudinna" kärlekstips i tidskrifter, gudinnan t-tröjor ... det var som om vi tog alla saker som normalt var reserverade för älvsaker och bara ersatte det med våra tolkningar av gudinnor.

Och uppriktigt sagt var vi här för det! Det finns något så super badass med att föreställa dig själv som en gudinna ... låt oss inse det, bokstavligen ingen av dem krympade violer eller tömde väggblommor. Till och med Venus, kärleksgudinnan, visste hur man skulle utöva någon rakström när tiden var rätt!

Det är därför vi är så nöjda med den här kvinnors olympiska gudinna kostym. Liksom bokstavligen varje gång en gudinna dyker upp i en grekisk mytologisaga kommer den här dräkten att stjäla scenen vid ditt nästa kostymfest! Krämklänningen är trimmad med svart och guld brokadband och den högra axeln har en bifogad drapera (det finns en klar rem för din vänstra axel) med en antik guldtonad plastmedaljong som fästs med en säkerhetsnål. Det levereras till och med ett pannband av svart sammetband med metalliskt guldflätning på båda kanterna, med fästen med band av satinband. Men ett snabbt ProTip: Om strikt historisk noggrannhet är viktigt, är detta inte den typ av dräkt du skulle ha på en romersk toga-fest - det är faktiskt mer lik det antika grekiska kvinnor bar på.

Ingår

  • Klänning
  • Medaljong
  • Pannband

Funktioner

  • 100% polyester interlock stickat tyg
  • Krämklänning är trimmad med svart och guld brokadband
  • Höger skuldra har fäst drapering; klar rem för vänster axel
  • Elastisk i midjan och halsringningen
  • Antikguldformad plastmedaljong fästs med en säkerhetsstift
  • Pannbandet är svart sammetband med metallguldfläta på båda kanterna, fäster m / satinband

Finns i storlek Small 32/34, Medium 34/36, Large 36/38


Förpackningen innehåller: En gräddfärgad klänning med ena axeln bar. Klänningen är dekorerad med ett smalt guldmönster nedertill och på magen. Samt ett pannband i svart med gyllene kanter.


gudinna, renässansen, gud, olympia