Tvättbart Andningsskydd Med Ventil 1-pack

429 kr

19 kr

Är du ute efter ett bra skydd mot tex. förkylningsvirus så har du här ett mycket bra munskydd.

Antal: 1 stycken

OBS: Munskyddet ligger vakuumförpackat vid leverans pga hälsoskäl.


Bekväm och snygg ansiktsmask med ventil som har ett 2.5PM filter och skyddar mot dammpartiklar, pollen, avgaser och bakterier. Eftersom masken är i ett stretchbart material så passar den alla ansiktsformer. Masken går att skölja under vatten för att göra rent masken. Antal sköljningar är ca 5-8 ggr. Munskyddet är behändigt och lätt att vika ihop och förvara i fickan.


Godkänt filtrerande partikelformad andningsskydd.

Tillverkad av Polyuretanskum, kan filtrera fina partiklar i luften med en häpnadsväckande blockeringshastighet på 99% och utmärkt försvar mot pollen, och damm, passiv rökning, avfallsgas, bakterier.

Perfekt för att passa din ansiktskontur, med god elasticitet och andningsförmåga. Skyddar mot damm, pollen, bakterier, passiv rökning, industriell avfallsgas, och så vidare.

Lätt och bärbar, bekväm, du kan bära masken när du bär glasögon, orsakar inte linsdimma.

Fashionabla för utomhusaktiviteter, flygplats, shopping, sjukhus, vardagskläder, allmän plats osv

Töjbar (kan sträckas till 65-70 cm) och handtvättbar och upprepad användning


Material: 100% Polyuretan

Färg: Svart


Modell: Vuxna (unisex)

Mask strl: 26*13cm

Vakumförpackningens strl :23*13*1.8cm


Vad är 2.5 PM filter?

Ett vanligt mått på partiklar är PM10, som förenklat är massan av partiklar i luften som är mindre än tio mikrometer (µm) i diameter. Partiklar som är mindre än tio mikrometer i diameter (PM10) kan när de andas in nå ner i lungorna och orsaka lungsjukdomar. Ett annat partikelmått som mäts är PM2,5 som är partiklar som är mindre än 2,5 mikrometer (μm). Dessa något mindre partiklar har en tydlig koppling till effekter på hälsan både på kort och lång sikt.

Munskyddet suger likt en magnet åt sig partiklar ner till en storlek av 2.5 mikrometer. Partikelstorleken mäts vanligtvis i PM (Particle Matter) och det patenterade filtret fångar över 70% av PM2.5 och nästan 100% av PM10. Det innebär att det mesta av de skadliga luftburna partiklarna fastnar i filtret istället för att du får in dem i lungorna.